Video-opnames & USB-sticks

25 april 2016
Opnames

DSCF7120Al een enkele tijd zijn we bezig met een goede opzet om onze diensten thuis te kunnen volgen. Daarbij hebben we gekozen om bij het uitzenden van onze diensten het beeld van de beamer afgewisseld met dat van een camera te tonen. Die uitzendingen worden opgenomen en zijn vanaf heden – naast de audio-opname – te bestellen.
Steeds meer tv’s worden uitgerust met een USB-poort en uw computer is daar al mee uitgerust. Daarom hebben wij een aantal USB-sticks besteld. U kunt een USB-stick lenen of kopen voor €5. De USB-sticks hebben een capaciteit van 4GB. Voor video-opnames hanteren wij de vuistregel van 1GB/u., oftewel 4 uur per USB-stick, oftewel ca. 3 diensten per USB-stick.
De meeste tv’s en computers kunnen overweg met onze opnames. Om er zeker van te zijn dat uw computer de opname kan afspelen wordt er een programma met uitleg op de USB-stick geplaatst om de opname af te spelen.

Om het allemaal nóg makkelijker te maken is het mogelijk om een opname (zowel op USB-stick als DVD-/CD-rom) online te bestellen! Dat kan via deze pagina, door onderaan de website op ‘Opname bestellen’ te klikken of door naar www.cgkdoetinchem.nl/opnames te gaan. Vul het formulier in en kies voor de soort opname en opslag. Wij zorgen dat de opname voor u klaar ligt. Als u meerdere opnames wilt bestellen vul dan het formulier opnieuw in. Wij bekijken of alles op 1 opslagmedium past of dat er meerdere nodig zijn.

Geef een reactie