Nieuw ontwerp website

30 januari 2016
Website

Zoals u ziet is het ontwerp van de website compleet vernieuwd. De website is vanaf niets opnieuw opgebouwd en ingericht.
Alle pagina’s zijn herschreven en bij het aantreffen van verouderde inhoud bijgewerkt en aangepast.
De website is nu “responsive”. Dat betekent dat dezelfde website geschikt is voor weergave op mobiele apparaten (smartphone’s en tablets). Deze nieuwe huisstijl zal in steeds meer publicaties gebruikt worden. Klik op ‘Open bijlage’ bovenaan dit bericht om een stylesheet te downloaden.

site smallIn het gebruik van de website zijn een aantal zaken veranderd. Hieronder een korte uitleg.

Allereerst moet elke gebruiker een nieuw wachtwoord instellen. In verband met de veiligheid en privacy van elke gebruiker is het voor mij niet mogelijk om wachtwoorden te kopiëren of te verplaatsen. Uw gebruikersaccount is verhuisd met alle informatie die u op de vorige website heeft ingegeven (gebruikersnaam, naam, e-mailadres enz.). Gebruik dus de eerder gebruikte gebruikersnaam of e-mailadres om een nieuw wachtwoord aan te maken. Doe dat als volgt:

  1. Ga naar deze pagina: https://goedeherderkerkdoetinchem.nl/lostpassword/.
  2. Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in.
  3. Klik op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’.
  4. Open het e-mailbericht van CGK Doetinchem met als onderwerp ‘Nieuw wachtwoord’.
  5. Klik op de link in het e-mailbericht om de aanvraag te bevestigen.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in (dit mag een eerder gebruikt wachtwoord zijn).
  7. Klik op ‘Wachtwoord resetten’.

Uw wachtwoord is nu opnieuw ingesteld. Heeft u nog geen gebruikersaccount? Registreer u op deze pagina: https://goedeherderkerkdoetinchem.nl/register/.

Het is mogelijk om via de website live kerkdiensten te volgen en opnames terug te beluisteren/bekijken.
Op de vorige website waren de mogelijkheden voor gasten beperkt. Nu zijn alle uitzendingen en opnames openbaar en kan dus een ieder meeluisteren zonder eerst een gebruikersaccount te registreren. Er is wel een gebruikersaccount nodig om gebruik te maken van de chatbox.
Het afspelen start automatisch op de startpagina. Het enige wat u moet doen is naar www.goedeherderkerkdoetinchem.nl of www.cgkdoetinchem.nl gaan.
Als er geen live uitzending is zal de meest recente opname starten met afspelen.
Bij sommige uitzendingen wordt het beeld van de beamer getoond en bij andere opnames het beeld van de webcam.
Dit heeft te maken met testen die wij aan het doen zijn. We zijn nog aan het zoeken naar een stabiel systeem om onze diensten uit te zenden. Echter heeft elk systeem zijn voor- en nadelen ten opzichte van een ander systeem. Zodra er wijzigingen in het systeem plaatsvinden zult u daar weinig van merken.

Er zijn nu 2 groepen gebruikers op onze website. Een groep gemeenteleden en een groep gasten. Gemeenteleden hebben onderaan de website een extra link ‘Intern’ staan. Daar kunnen we intern bestanden en informatie verspreiden. Dit is aangelegd met het oog op de toekomst en indien noodzakelijk zal de gemeente geïnformeerd worden over welke informatie daar verspreid wordt en hoe veilig de verspreiding via dit middel is. Er wordt – tot nader bericht – geen vertrouwelijke informatie verspreid.
Heeft u een gebruikersaccount maar zie je de link ‘Intern’ niet? Dan moet u eerst een status als gemeentelid aanvragen via deze pagina: https://goedeherderkerkdoetinchem.nl/gemeentelid-worden/.

Voor gasten is er een speciale pagina ontwikkeld onder de knop ‘Voor gasten‘ (rechtsboven).
Daar staan alle pagina’s die voor gasten relevant kunnen zijn. Zo hoeven ze niet de hele website te doorzoeken.

Sommige pagina’s zijn verhuisd of hebben een andere naam gekregen. Er is geprobeerd om alles op de meest logische plaats te krijgen. Mocht een pagina onvindbaar zijn, neem dan contact op via het contactformulier en kies als ontvanger ‘Website’.
Een uitgebreidere uitleg en oplossingen voor problemen zijn te vinden op de Help-pagina. Klik op het vraagteken () bovenaan de website.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen, suggesties, verbeteringen… Alles is welkom!
Stuur ze naar bram@pzdesign.nl, neem contact op via het contactformulier en kies als ontvanger ‘Website’ of reageer hieronder.

Geef een reactie